Contactgegevens:

Dave Verhart
Dave Verhart
2023-12-23
Geweldige ervaring met Erik Vermeij en uitstekend resultaat. Hij werkt doordacht en heeft veel aandacht voor het eindresultaat en dat dit er mooi strak uitziet. Sterke aanrader!
Sanne Steentjes
Sanne Steentjes
2023-12-11
Zonnescherm en rolluiken laten plaatsen. Goed geholpen, goed contact en netjes geplaatst. Blij mee!
Q L (卧底荷兰)
Q L (卧底荷兰)
2023-10-16
Afgelopen zaterdag zonnescherm laten plaatsen door Erik en collega. Zij hebben uitstekend vakwerk verricht: Brede scherm met extra versteviging geplaatst op uitbouw gevel. Alles ging vlot en afwerking was wel erg netje. Een aanrader!!
Emily K
Emily K
2023-10-03
Fijne duidelijke communicatie vanuit Erik en we zijn super blij met onze screens!
Lotte Heuberger
Lotte Heuberger
2023-09-28
Mooie zonwering en hele goede persoonlijke service.
S. Tetteroo
S. Tetteroo
2023-09-14
Top geregeld ! Erik komt langs met stalen en legt alle mogelijkheden uit. Ik heb een knikarmscherm over de hele breedte van het huis met uitval 3 meter genomen. Super tevreden.
André Vd Hbd
André Vd Hbd
2023-09-11
Erik maakte na het telefonisch contact dezelfde avond tijd voor een offerte gesprek. Hij denkt goed mee met de klant en heeft een adequaat advies. De offerte was scherp geprijsd tov andere bedrijven en de levertijd was ook aanzienlijk korter. Zijn zoon heeft het zonnescherm keurig geïnstalleerd en de kabel netjes weggewerkt. Ik ben erg tevreden!
Arnold Willebrands
Arnold Willebrands
2023-09-09
Vermeij zonwering heeft bij ons (Motor Houtrust BMW Motorrad Den Haag) heel mooie screens opgehangen. Erik Vermeij kwam zelf langs voor de offerte, ophangen samen met zijn team en de afwerking na montage. Hij heeft wat mij betreft het juiste advies gegeven en de temperatuur binnen is zeker een paar graden gedaald. Complimenten!
Erwin Bloys Van Treslong
Erwin Bloys Van Treslong
2023-09-04
Fijne vriendelijke vakmannen! Snelle en betrouwbare service, een aanrader ...