Horren

Er zijn verschillende systemen beschikbaar om insecten buiten te houden. We bieden onder andere vaste horren, raam-rol-horren die in een cassette worden opgerold en plissé-hordeuren voor grotere openingen. Het type insectenhor dat het meest geschikt is, hangt af van uw specifieke situatie.
Een rolhor kan bijvoorbeeld zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het raam worden gemonteerd. Dit biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om de hor aan te passen aan uw behoeften en de architectuur van uw huis.

We begrijpen dat iedere situatie anders is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor insectenwering. Daarom staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste aanpak voor uw situatie. Wij kunnen u adviseren over welk type insectenhor het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften en omgeving.

Of u nu kiest voor een vaste hor, een raam-rol-hor of een plissé-hordeur, elk systeem biedt effectieve bescherming tegen insecten, zodat u kunt genieten van een insectenvrije omgeving in uw huis. Neem contact met ons op voor meer informatie en een advies op maat. We helpen u graag de juiste keuze te maken bij het kiezen van insectenhorren die perfect past bij uw situatie.

Vaste raamhor

Een vaste raam-rol-hor vormt een uiterst voordelige keuze voor horren, met diverse voordelen. Allereerst wordt deze hor op maat vervaardigd en eenvoudig in de raamopening geplaatst. Hierdoor ontstaat een naadloze integratie met uw raam. Bovendien biedt deze hor de ideale mogelijkheid om te ventileren terwijl hij onvermoeibaar zijn taak volbrengt: het buiten houden van ongewenste insecten.

Deze hor is niet alleen praktisch, maar ook efficiënt in zijn functie. Dankzij het slimme ontwerp kunt u genieten van frisse lucht, terwijl u tegelijkertijd beschermd blijft tegen hinderlijke insecten. Dit maakt de vaste raam-rol-hor een onmisbare toevoeging aan elk huis waar comfort en gemak hand in hand gaan. Kortom, met deze hor ervaart u een perfecte samensmelting van functionaliteit en gebruiksgemak, waardoor uw leefruimte aangenaam vrij blijft van ongenode gasten.

Raam horren op maat
Rol horren op maat gemaakt

Rolhor Super+

Dit raam-rol-hor-systeem is een cassette met daarin een as met horrengaas. Deze kunt u sluiten door de treklijst naar beneden te halen; het gaas zit aan beide zijden opgesloten zodat dit soepel loopt en niet kan uitwaaien. Maximale afmeting: 160 cm breed bij 200 cm hoog.

Plissé-hordeur

Is een beproefd horsysteem. Het geplisseerde gaas zit opgevouwen in een verticale cassette en met een lichte beweging van de arm sluit u de plissé-hor. Insecten zijn kansloos tegen deze oplossing. Soms lastig toe te passen bij een schuifpui maar in de meeste gevallen  komen we daar wel uit. Leverbaar in de kleuren: crème wit: 9001, wit: 2020, antraciet: 7016, grijs: 9006 en zwart: 9005.