Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn een populaire keuze als het gaat om het creëren van schaduw op het terras. Met deze schermen kunt u comfortabel buiten zitten en genieten van de zomerse zon zonder last te hebben van de felle stralen. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar als het gaat om de installatie van deze schermen, inclusief verschillende montagemogelijkheden, afmetingen, doekkleuren en bedieningsmethoden.

Een veilige en stevige montage is uiterst belangrijk bij het plaatsen van knikarmschermen. Tijdens winderige dagen kan er veel kracht op het scherm komen te staan, daarom maken wij gebruik van chemische verankering van het bevestigingsmateriaal in de gevel. Dit zorgt voor een solide en duurzame installatie die bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Als extra optie kunt u ervoor kiezen om het scherm te voorzien van een zon- en windautomaat. Dit betekent dat het scherm automatisch uitgaat wanneer het te hard waait of de zon niet meer schijnt. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het weer en kunt u altijd genieten van uw terras.

Er zijn verschillende manieren om het scherm te bedienen. Een wandschakelaar of handzender zijn de meest gangbare opties, maar het is ook mogelijk om het scherm te bedienen met uw smartphone. Zo kunt u altijd en overal uw knikarmscherm bedienen en de schaduw creëren die u nodig heeft voor een comfortabel buitenverblijf.

Sonate

Het knikarmscherm is elegant doordat de onderzijde iets wegloopt. Het scherm sluit mooi tegen de muur aan en is leverbaar in wit, crème wit. Een kleine meerprijs wordt gevraagd voor de kleuren antraciet, zwart en staal.

Sonate v2

Tanaro Knikarmscherm

Een mooi compact cassette model dat op veel plaatsen past. De knikarmen zijn voor de buis geplaatst waardoor het knikarmschermen een geringe hoogte heeft. Komt soms goed van pas onder de dakgoot.

Bekijk hier een Tanaro in ral 9001 of in antraciet

 
Tanaro knikarmscherm Nootdorp

HZ 3400 Knikarmscherm​

Voor de XL terrassen zijn XL knikarmscherm nodig. De 3400 is leverbaar tot 12 meter breed bij 3,5 meter uitval in de kleur wit (ral 9016) en crème wit (ral 9001). Wilt u het helemaal gezellig maken dan is de verlichtingslijst een aanrader.

 
HZ3400 knikarmscherm

Zon-wind automaat voor Knikarmscherm

Met de Somfy zon-wind automaat heeft u meer comfort doordat deze automatisch het zonnescherm bediend. 

Tanaro Knikarmschermen tuin in Nootdorp met wind bediening