R90 screens

Voor Motor Houtrust in Den Haag hebben we 6 screens geplaatst; 3 voor de showroom bij de ingang en 3 voor de kantine op de 1e verdieping. Met de screens wordt het werken achter een beeldscherm prettiger en de temperatuur blijft aangenaam. Alle screens werken op een handzender en worden automatisch omhoog gestuurd als het te hard waait. In totaal is er ca 80 m2 schaduw gecreëerd.

Lees verder…

Screens bij motor houtrust

Markiezen met aluminium omkasting

Voor een klant in Rijswijk hebben we 9 markiezen vervangen. De oude markiezen, die van hout waren gemaakt, verkeerden in slechte staat.
We hebben geadviseerd om te kiezen voor markiezen met een aluminium lattenwerk en omkasting. Deze keuze staat garant voor een onderhoudsvrije oplossing.

Lees verder…

Markiezen Rijswijk

Markiezen op maat

Voor een tevreden klant in Voorburg hebben we op maat gemaakte markiezen geïnstalleerd. Tijdens de installatie hebben we ook de omkasting van het markies aangepast aan de gevel van het pand.
Door deze aanpassing sluit de omkasting perfect aan op de gevel, waardoor het markies volledig onder de kap ingeklapt kan worden. Dit beschermt het markies effectief tegen regen en voorkomt dat het nat wordt. 
We hechten veel waarde aan maatwerk en zorgen ervoor dat elk detail klopt. 
Lees verder…

Markiezen op maat in Voorburg

T2600 knikarmscherm

Voor een klant in Nootdorp hebben we een compact zonnescherm geplaatst onder het balkon. Het elektrische scherm wordt bedient door een wandschakelaar.

Lees verder…

T2600 Knikarmscherm

Markies met kunststof omkasting

Voor een klant in Nootdorp hebben we een markies geplaatst voor het keukenraam. De klant is geïnteresseerd in een onderhoudsvrije markies.

Lees verder…

Markies in nootdorp groen

Tanaro knikarmscherm

Voor de fam Kok in Zoetermeer hebben we een compact zonnescherm geplaatst op een speciale muursteun. Door deze muursteun is het mogelijk om het scherm zo hoog mogelijk en op de gewenste breedte te monteren. Het elektrische scherm wordt bediend door een wandschakelaar.

Lees verder…

Tanaro Knikarmschermen

R90 - Ritsscreen

Voor een klant in Nootdorp hebben we een screen op de gevel geïnstalleerd, waarbij het nieuwe kunststof kozijn vrij blijft van bevestigingsmateriaal. Op deze manier wordt de ochtendzon efficiënt geweerd en komt de kleur van het doek mooi terug in de gevel.

Lees verder…

R90 ritsscreen

T2600 - Knikarmscherm

Voor een klant in Pijnacker hebben we een knikarmscherm geplaatst. De kleur blauw van het doek komt overeen met de kleur blauw van het schilderwerk. Dit was een zeer belangrijke voorwaarde voor dit project.

Lees verder…

T2600 Pijnaker

Tanaro - Knikarmscherm

Voor een klant in Ypenburg hebben we een Tanaro knikarmscherm geplaatst. De kleur antraciet komt op veel plaatsen terug in het huis en schilderwerk.

Lees verder…

Tanaro Ypenburg

Sonate - Knikarmscherm

Het hele terras heeft een metamorfose ondergaan. Allemaal mooie nieuwe spullen. Het zonnescherm is de finishing touch geworden. Met de Sonate aan de muur heb je in een handomdraai 15 m2 schaduw.

Lees verder…

Sonate knikarmscherm

Unilux plissé hordeur

Een klant in Pijnacker houdt van kippen maar niet van vliegen. Insectenhorren waren gewenst. We hebben plissé hordeuren en Super+ raam-rolhorren geplaatst. Iedereen slaapt nu weer rustig door!

Lees verder…

Dubbele plissé hordeur Pijnacker