Rolluiken

Als je op zoek bent naar de perfecte zonwering voor je slaapkamer, dan zijn rolluiken een uitstekende keuze. Rolluiken hebben de eigenschap dat ze al het licht kunnen tegenhouden, waardoor je slaapkamer volledig donker wordt. Dit is vooral handig als je moeite hebt om in slaap te vallen in een lichte omgeving, of als je op onregelmatige tijden slaapt en geen last wilt hebben van zonlicht dat je wakker maakt.

Maar rolluiken hebben nog meer voordelen dan alleen het tegenhouden van licht. Naast de “open” en “dicht” stand kunnen ze ook op de “gaatjes stand” gezet worden, wat betekent dat een kleine hoeveelheid licht van buitenaf naar binnen kan komen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld overdag wilt slapen maar niet volledig in het donker wilt liggen.

Een ander voordeel van rolluiken is dat de aluminium lamellen gevuld zijn met schuim, waardoor ze ook geluid en warmte kunnen buiten houden. Dit is vooral handig als je in een drukke buurt woont of als je slaapkamer aan een drukke straat ligt. Rolluiken kunnen ook helpen om de warmte buiten te houden tijdens de zomermaanden, waardoor je slaapkamer koeler blijft en je beter kunt slapen.

Tot slot werken rolluiken ook preventief tegen inbraak. Door de stevige constructie en het ontbreken van zichtbare openingen zijn rolluiken moeilijk te openen vanaf de buitenkant. Dit kan potentiële inbrekers ontmoedigen om bij jou binnen te dringen en zo kun je met een gerust hart slapen.

Kortom, rolluiken zijn niet alleen de perfecte zonwering voor slaapkamers vanwege hun vermogen om al het licht tegen te houden, maar ze bieden ook nog andere voordelen die je slaapkamer comfortabeler en veiliger maken.

R40 Solar

Deze R40 Solar rolluiken beschikken over een accu in de rolluikkast die wordt opgeladen door een klein zonnepaneel. Dit zonnepaneel laadt de accu voortdurend op, waardoor er altijd voldoende energie beschikbaar is om het rolluik te bedienen, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Een aanzienlijk voordeel is dat er geen externe voeding van binnenuit nodig is. De bediening gebeurt eenvoudig met een handzender.

Rolluiken op accu solar

VR40 Rolluik

De 40 staat in dit geval voor de afmeting van het lamel. Het is de meest toegepaste lamelhoogte. Rolluiken kunnen geleverd worden in vele kleuren en combinaties, bv een witte kast en een groen lamellenpakket. De kast kan in de afgeschuinde- en ronde versie geleverd worden.

Rolluiken perfecte zonwering voor je slaapkamer,

VR44 Rolluik

Wilt u een extra stevig rolluik dan is de VR 44 een uitkomst. Het aluminium van de kast en lamellen is zwaarder en biedt nog meer weerstand tegen ongenode gasten. De kast van dit rolluik is in iedere gewenste ralkleur leverbaar.

Rode Rolluiken bedrijfspand in Zoetermeer

R55 Rolluiken

Voor de grotere afmetingen komen we bij de R55 terecht. 3 meter hoog tot 5 meter breed is mogelijk in de Kleuren: antraciet, wit en crème wit. Ook voor deze rolluiken geldt dat deze te bedienen zijn door middel van een wandschakelaar of handzender.

Rolluiken opgehangen in rijswijk