Screens

Bent u op zoek naar een moderne en strakke zonwering met een eigentijdse uitstraling? Dan raden wij u aan om te kiezen voor screens. Screens zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een zonwering die vlak hangt en weinig ruimte inneemt, waardoor het perfect is voor slaapkamers, werk en huiskamers. Daarnaast biedt het screendoek nog steeds een lichte doorkijk naar buiten, zodat u niet het gevoel krijgt “opgesloten” te zitten.

Het screendoek is verkrijgbaar in diverse kleuren en vereist weinig tot geen onderhoud. Bovendien kunt u het screen altijd eenvoudig elektrisch bedienen met behulp van een wandschakelaar of handzender. Dit maakt het gebruik van screens niet alleen praktisch, maar ook erg gemakkelijk.

Dus als u op zoek bent naar een moderne en praktische zonwering die uw interieur verfraait en u optimaal comfort biedt, dan is een screen zeker iets voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte screens voor uw situatie.

R90 ritsscreen

Het kastje is 90 mm vierkant en kan afgeschuind en afgerond geleverd worden. In de kast kan een doek verwerkt worden waarmee een raam van 4 meter breed tot 3,5 meter hoog van zonwering voorzien kan worden. De kast en de geleiders zijn standaard leverbaar in Ral 9001, 9016, Antraciet en zwart metallic. 

Bekijk hier een project…

ritsscreen in nootdorp

G90 ritsscreen

Een nieuw model in de screenlijn: deze kast is 100% vierkant en heeft daardoor een strakke uitstraling. De G90 wordt alleen in Dark Grey structuurlak geleverd. De bediening is altijd elektrisch en kan mbv een wandschakelaar of handzender.

Screens op elk formaat

R120 Screens

Als het echt groter moet dan komen we bij de R120 uit. Een grotere kast waar meer doek in kan. Dit screensysteem kan tot 6,5 meter breedte en 3 meter hoogte toegepast worden. De screenkast wordt geleverd in de ronde uitvoering. De kleur is eenvoudig: het wordt op de gewenste kleur gefabriceerd. In de meeste gevallen worden de screens geleverd met Sergé doeken: “de keuze is reuze”.

Screens op ral kleur nootdorp