Serrezonwering

Dit type zonwering, ook wel bekend als een serrezonwering of overkappingszonwering, maakt doorgaans gebruik van vaste geleiders waarin het doek wordt gespannen. Door middel van een ingenieus veersysteem wordt het doek over uw serre of overkapping gespannen. Dit geeft uw binnenruimte betrouwbare en effectieve bescherming tegen de zon op warme dagen.

In tegenstelling tot een knikarmscherm, dat vaak vrij hangt, biedt een serrezonwering een extra stevige constructie die bestand is tegen stevige wind.

Net als bij een terrasscherm heeft u bij een serrezonwering de keuze uit verschillende soorten doek en bediening. Hierdoor kunt u de zonwering aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren, en zorgen dat deze perfect past bij uw huisstijl en interieur.

Benieuwd of een serrezonwering de perfecte oplossing is voor uw huis of bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Onze experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste zonwering voor uw situatie.

Serrezonwering V6000

De V6000 is niet alleen geschikt voor overkappingen en serres, maar ook ideaal voor terrassen en patio’s. Met zijn flexibele installatiemogelijkheden kan dit systeem zelfstandig staan of naadloos worden gemonteerd op een bestaande serre of pergola. Met de mogelijkheid om het in de door jou gewenste Ral kleur te laten leveren en de eindeloze afmetingen – tot wel 6 meter breed bij 4 meter uitval zonder koppeling – biedt de V6000 veel persoonlijke aanpassingsmogelijkheden. Als je een grotere ruimte wilt overdekken, is een gekoppeld systeem mogelijk en kun je zelfs gaan tot een breedte van 12 meter. Kortom, de V6000 is d√© oplossing voor een stijlvolle en functionele buitenruimte.

Serrezonwering tuin Nootdorp

Serrezonwering V6000

De cassette wordt eenvoudig aan de muur gemonteerd, waardoor het zonnescherm stevig op zijn plaats blijft. Met de stevige staanders aan de voorzijde van het scherm wordt extra stabiliteit gegarandeerd.

Om het scherm gemakkelijk te bedienen, kun je kiezen uit twee opties: via een handige wandschakelaar of een handzender. Zo kun je het zonnescherm eenvoudig openen en sluiten, afhankelijk van je behoeften en de weersomstandigheden.

Bij ons worden alle serrezonweringen geleverd met duurzame Somfy motoren, wat betekent dat je kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kun je optimaal genieten van je serre, terwijl je tegelijkertijd beschermd blijft tegen de felle zon.

Serrezonwering Nootdorp

Serrezonwering V6000

Ook als het waait geeft dit systeem volop schaduw. Onder alle omstandigheden een solide serrezonwering.

Serrezonwering overkapping