Tanaro knikarmscherm

Tanaro Knikarmschermen

We moesten het scherm hoog op de gevel monteren. Om dit te realiseren hebben we muurstrippen gebruikt. Het scherm wordt elektrisch bediend door een Somfy motor en kan worden geactiveerd met een wandschakelaar.

Tanaro Knikarmschermen

De Tanaro is een cassettescherm, waardoor het doek netjes opgesloten zit en voor lange tijd schoon en droog blijft.

Al met al is het Tanaro cassettescherm een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve en duurzame zonwering voor hun huis of bedrijf. Het biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar het is ook een esthetisch mooie en praktische oplossing.

Tenaro Knikarmschermen

In dit geval was een op maat gemaakte beugel nodig, omdat standaard montage niet mogelijk was. We hebben ervoor gekozen om een roestvrijstalen beugel te gebruiken en deze in een bijpassende kleur te laten spuiten.

Door te kiezen voor een op maat gemaakte beugel, hebben we ervoor gezorgd dat de installatie stevig en veilig is, terwijl het er ook nog eens goed uitziet. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en de zorgvuldige afwerking zorgen voor een lange levensduur van de beugel en zorgen ervoor dat het project een professionele uitstraling heeft.

Tenaro Knikarmschermen

De cassette zorgt ervoor dat het doek droog en schoon blijft, ook naar vele jaren gebruik.