Uitvalschermen

Het uitvalscherm is een zeer praktische zonwering en kan tot grote breedtes worden geplaatst, waardoor het ideaal is voor brede ramen en gevels. Bovendien biedt het uitgebreide assortiment zonweringsdoeken de mogelijkheid om een gevelzonwering te kiezen die perfect bij uw woning past, of het nu gaat om kleur, patroon of textuur.

Met de cassette wordt het doek van het uitvalscherm goed beschermd tegen vocht en vuil, waardoor het langer mooi blijft. Dat betekent dat u langdurig van uw zonwering kunt genieten.

Een bijkomend voordeel van het uitvalscherm is dat het op iedere positie gestopt kan worden. Hierdoor kunt u altijd de optimale balans vinden tussen zon en schaduw en zo een aangename leefomgeving creëren.

Overweegt u om een uitvalscherm te kopen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een offerte op maat aan te vragen. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte zonwering voor uw woning.

Sonate uitvalschermen

Wordt ook wel een diagonale zonwering genoemd. Het is een fraai afgewerkte cassette-zonwering met rvs veren in de armen. Hierdoor is het scherm windvast. Afhankelijk van uw situatie is de montage mbv muursteunen mogelijk of met kapsteunen.

uitvalschermen

U295 uitvalschermen

Dit uitvalscherm wordt toegepast voor ramen tot maximaal 4 meter. Het model is strak en hoekig en daardoor goed in de dag op het kozijn. De kastmaat is 95 mm. Bediening kan dmv een handzender of handmatig met behulp van een slingerstang. kleur van de kast is standaard ral 9001 (crème wit). Tegen meerprijs is iedere ralkleur mogelijk.

UItvalschermen Rijswijk

U220 uitvalschermen

De uitvalschermen kunnen tot grote breedtes geplaatst worden. Door de grote keuze in het zonweringsdoek is het gemakkelijk een bij uw woning passend en/of sfeervol systeem te monteren. Door de cassette blijft het doek goed beschermd tegen vocht en vuil en blijft daardoor langer mooi.
Het uitvalscherm is op iedere positie te stoppen zodat er altijd een combinatie mogelijk is tussen zon en schaduw.

Uitvalschermen

U220 uitvalschermen

Een veel toegepaste zonwering voor zowel kantoren als woonkamers. Het is een effectieve manier om de zon buiten te houden, ook als er wind staat. Door RVS veren te gebruiken in het systeem blijft het doek strak staan.

U220 2 meter uitvalschermen Den Haag